Podgrzewacz do czekolady, dyspenser 10 litrów
Opis
Dyspenser, podgrzewacz do czekolady 10 litrów - MP10010557
Czekoladziarka marki Royal Catering to profesjonalny sprzęt przeznaczony do podgrzewania i serwowania czekolady i innych gęstych napojów. Urządzenia tego typu sprawdzą się w kawiarniach, restauracjach i cukierniach serwujących gorącą aromatyczną czekoladę do picia. Podgrzewacz posiada certyfikat CE potrzebny do Sanepidu
Obudowa urządzenia wykonana została z wytrzymałego tworzywa sztucznego w kolorze czarnym. Podgrzewacz wyposażony został w przezroczysty zbiornik z poliwęglanu o pojemności 10 litrów.
Gorącą czekoladę można dozować za pomocą wygodnego kranika,pod którym umieszczono tacę ociekową, z pływakiem sygnalizującym konieczność jej opróżnienia. Elementy podgrzewacza można łatwo zdemontować w celu umycia.
Czekoladziarka wyposażona została w wydajny element grzewczy oraz termostat, pozwalające na podgrzanie napoju do 90 °C. W zbiorniku umieszczono wolno obracające się mieszadło, dzięki któremu czekolada ma równomierną temperaturę.
Specyfikacja | |
---|---|
Artykuł | Podgrzewacz do czekolady RCSS-10 |
Kod produktu | MP10010557 |
Stan artykułu | Nowy |
Zasilanie | 230 V |
Moc | 1000 W |
Zakres regulacji temperatury | 0 - 90 °C |
Materiał zbiornika | Poliwęglan |
Materiał obudowy | Tworzywo sztuczne |
Wymiary zbiornika (Śr x W) | 230 x 297 mm |
Pojemność zbiornika | 10 l |
Długość przewodu | 1,9 m |
Maksymalna wysokość filiżanki | 90 mm |
Wymiary urządzenia(DxSxW) | 41 x 29 x 58 cm |
Waga urządzenia | 8 kg |
Wielkość paczki (DxSxW) | 38,5 x 38,5 x 67 cm |
Waga paczki | 10,5 kg |
W skład zestawu wchodzą:
- Podgrzewacz do czekolady
- Kabel zasilający
- Szczoteczka do czyszczenia
- Dowód zakupu - paragon/faktura VAT
- Instrukcja obsługi
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)

