Kotleciarka ręczna do zmiękczania mięsa | 10012922
Opis
Maszynka do rozbijania mięsa - MP10012922
Kotleciarka marki Royal Catering umożliwi sprawne i efektywne zmiękczanie różnych rodzajów mięs, przyspieszając pracę w restauracjach, stołówkach i kantynach. Sprawdzi się także jako wyposażenie sklepów mięsnych, oferujących usługę rozbijania kotletów. Urządzenie posiada certyfikat CE i spełnia wymagania Sanepidu.
Kotleciarka wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Jest ona nie tyko trwała i odporna na korozję, ale przede wszystkim łatwa w utrzymaniu w higienicznej czystości. Dołączone do zestawu zaciski pozwalają przymocować maszynkę do kuchennego blatu.
Kotleciarka wyposażona została w zespół noży tnących, przy pomocy których można zmiękczyć dowolny rodzaj mięsa o szerokości do 12,5 cm oraz grubości do 3 cm. Pod wylotem zespołu zmiękczającego jest wystarczająco dużo miejsca na umieszczenie pojemnika gastronomicznego.
Specyfikacja | |
Artykuł | Kotleciarka ręczna |
Nr katalogowy | MP10012922 |
Stan artykułu | Nowy |
Materiał wykonania | Stal nierdzewna |
Wymiary otworu wsadowego | 140 x 45 mm |
Maksymalna szerokość porcji mięsa | 125 mm |
Maksymalna grubość porcji mięsa | 30 mm |
Wymiary (DxSxW) | 24 x 32 x 44 cm |
Waga | 4,5 kg |
Wymiary wysyłki (DxSxW) | 48 x 36 x 18 cm |
Waga wysyłki | 5,6 kg |
W skład zestawu wchodzą:
- Kotleciarka ręczna RCMT-352M
- 3 klucze imbusowe (2,5/4/5 mm)
- Szczypce ze stali nierdzewnej
- 2 zaciski C
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.