Profesjonalny wilk do mięsa z szarpakiem 3-fazowy HENDI





Opis
Wilk do mięsa HENDI Profi Line 350 - H228182
Maszynka do mielenia mięsa z szarpakiem
Profesjonalny wilk do mięsa z linii Profi Line marki Hendi doskonale sprawdzi się w restauracjach, lokalach gastronomicznych oraz w placówkach handlowych. Oferowany model pozwoli na szybkie przygotowanie mięsnych farszy oraz mięsa na kiełbasy i kotlety. Urządzenie posiada znak bezpieczeństwa B i CE.
Oferowana maszynka do mięsa wykonana została z najwyższej jakości materiałów, co gwarantuje długą i bezawaryjną pracę. Korpus ze stali nierdzewnej jest trwały, odporny na uszkodzenia mechaniczne i korozję oraz łatwy w utrzymaniu w czystości. Część roboczą wilka zrobiono natomiast ze stopu aluminium. Urządzenie jest łatwe w obsłudze i konserwacji. W zestawie znajdują się 2 sitka o średnicy 82 mm z otworami o średnicach 5 i 9 mm oraz lejek do nadziewania kiełbas.
Wydajny silnik trójfazowy o mocy 1900 W pozwala na pracę w trybie ciągłym z wydajnością do 350 kg/h (dla mielenia mięsa wołowego 2-go gatunku przez dwa sitka z otworami o średnicy 9 i 5 mm). Urządzenie posiada bieg wsteczny, co ułatwia usunięcie z maszynki elementów, które ją blokują. System unger pozwala na uzyskanie mięsa bardzo drobno zmielonego.
Specyfikacja produktu | |
---|---|
Artykuł | Wilk do mięsa Profi Line 350 |
Nr katalogowy | H228182 |
Stan artykułu | Nowy |
Materiał | Stal nierdzewna, aluminium |
Zasilanie | 400 V |
Moc silnika | 1900 W |
Prędkość obrotowa | 185 obr./min |
Wydajność | 350 kg/h |
Wymiary urządzenia (DxSxW) | 56 x 52 x 42 cm |
Waga urządzenia | 42 kg |
W skład zestawu wchodzą:
- Wilk do mięsa Profi Line 350
- Lejek do nadziewania kiełbas
- 2 sitka o średnicy 82 mm z otworami o śr. 5 i 9 mm
- Dowód zakupu - paragon/faktura VAT
- Instrukcja obsługi
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)

