Jeżeli zamierzasz oferować w swoim lokalu mięso z rożna warto zapoznać się z oferowanymi przez naszą firmę Magnum-Pro profesjonalnymi rożnami.

Rożna

Elektryczny rożen do kurczaków 8000W - RC-RT-01

Elektryczny rożen do kurczaków 8000W - RC-RT-01
Elektryczny rożen do kurczaków 8000W - RC-RT-01

Rożen elektryczny do przygotowywania m.in. kurczaków

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

5 879,00 zł

Cena netto: 4 779,67 zł

szt.

Gazowy rożen do kurczaków na 12-15 szt. Hendi

Gazowy rożen do kurczaków na 12-15 szt. Hendi
Gazowy rożen do kurczaków na 12-15 szt. Hendi

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

9 596,00 zł

Cena netto: 7 801,63 zł

szt.

Gazowy rożen do kurczaków na 16-20 szt. Hendi

Gazowy rożen do kurczaków na 16-20 szt. Hendi
Gazowy rożen do kurczaków na 16-20 szt. Hendi

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

11 099,00 zł

Cena netto: 9 023,58 zł

szt.

Gazowy rożen do kurczaków na 8-10 szt. Hendi

Gazowy rożen do kurczaków na 8-10 szt. Hendi
Gazowy rożen do kurczaków na 8-10 szt. Hendi

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

8 266,00 zł

Cena netto: 6 720,33 zł

szt.

Rożna do grilli, rożna do kurczaków

Urządzenia tego typu sprawdzą się nie tylko w restauracjach, ale również w punktach gastronomicznych specjalnie do tego przeznaczonych.
Proponowane modele to urządzenia gazowe. Największe z nich może pomieścić do 20 sztuk kurczaków.


Obudowa rożna wykonana została z wysokogatunkowej stali nierdzewnej, co sprawia, że jest odporna na korozję oraz uszkodzenia mechaniczne. Dzięki wykorzystaniu powyższych materiałów urządzenie jest również łatwe w utrzymaniu w czystości.


Drzwi wykonane zostały z hartowanego szkła. Prawe skrzydło otwiera się wraz z częścią obudowy, co ułatwia wkładanie oraz wyjmowanie rusztów. Oświetlenie, które zostało zainstalowane w komorze, pozwala kontrolować proces pieczenia. Dodatkowym atutem urządzenia jest wysuwana szuflada na wytopiony tłuszcz i resztki, które znajdują się poniżej rusztów. Szuflada pozwala na łatwe usunięcie pozostałości i wyczyszczenie pojemnika.
Strefy grzewcze są niezależnie sterowane. Sterowanie odbywa się przy pomocy pozycyjnych pokręteł. Obrotowe szpikulce, na których umieszcza się mięso, wprawiane są w ruch przy pomocy silnika i pozwalają na równomierne opiekanie mięsa. 

Wersje językowe
Zaloguj się
Submit
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Infolinia 503 508 200
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium