Profesjonalna piła do kości i mrożonego mięsa
Opis
Piła do kości i mrożonego mięsa - YG-03392
Piła do kości marki YATO sprawdzi sie w profesjonalnym użyciu w zakładach przetwórstwa mięsnego, rybnego oraz w restauracjach i większych lokalach gastronomicznych. Umożliwi sprawne cięcie mięsa w tym mięs zamrożonych oraz z kością a także ryb. Urządzenie posiada certyfikat CE i spełnia wymagania Sanepidu.
Obudowa piły wykonana została z anodyzowanego stopu aluminium. Antypoślizgowe nóżki zapewniają stabilność w czasie pracy.
Urządzenie wyposażono w brzeszczot o długości 1650 mm z regulacją naciągu oraz stół o wymiarach 44 x 46,5 cm, pozwalający na wygodną obróbkę większych kawałków mięsa. Zarówno brzeszczot, jak i stół zrobiono ze stali nierdzewnej, co zapewnia im odpowiednią trwałość oraz odporność na korozję oraz pozwala na utrzymanie czystości i higieny tak ważnej w branży gastronomicznej.
Piła wyposażona została w silnik o mocy 750 W, który umożliwia przecinanie mięsa o wysokości do 24,5 cm z maksymalną prędkością do 1400 mm/min.
Urządzenie pozwala na wygodną regulację grubości cięcia w zakresie od 3 do 180 mm.
Oferowana piła posiada wyłącznik bezpieczeństwa oraz mikrowyłacznik uniemożliwiający uruchomienie silnika przy otwartej obudowie.
Specyfikacja | |
Artykuł | Piła do kości |
Nr katalogowy | YG-03392 |
Stan artykułu | Nowy |
Materiał wykonania | Anodyzowane aluminium, stal nierdzewna |
Napięcie wejściowe | 230 V / 50 Hz |
Moc | 750 W |
Prędkość cięcia | 1400 mm/min (~23mm/s) |
Długość brzeszczotu | 1650 mm |
Wymiary stolika | 440 x 465 mm |
Regulacja grubości cięcia | Tak (3 - 180 mm) |
Maks. wysokość cięcia | 245 mm |
Wymiary (SxGxW) | 45 x 46,5 x 87 cm |
Waga | 39 kg |
W skład zestawu wchodzą:
- Piła do kości
- Instrukcja obsługi
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.