Vendor
Dispatched within
Maszynki do mięsa gastrononiczne, wysoko wydajne tzw. wilki.
Electric meat mincer 220EXPERT
Maszynka do mięsa, wilk - do 330 kg mięsa na godzinę. Urządzenie przeznaczone do użytku profesjonalnego w lokalach gastronomicznych , masarniach, oraz zakładach przetwórstwa mięsnego
Availability: a lot
Dispatched within: 24 hours
12L Sausage stuffer
Profesjonalna nadziewarka do kiełbasy nadająca się do masarni,restauracji czy punktów gastronomicznych Cała maszyna oraz dysze wykonane są ze stali nierdzewnej
Availability: out of stock
Sausage stuffer vertical 15L
Profesjonalna nadziewarka do kiełbasy nadająca się do masarni,restauracji czy punktów gastronomicznych Cała maszyna oraz dysze wykonane są ze stali nierdzewnej
Availability: out of stock
Sausage stuffer VERTICAL 3 L
Profesjonalna nadziewarka do kiełbasy nadająca się do masarni,restauracji czy punktów gastronomicznych Cała maszyna oraz dysze wykonane są ze stali nierdzewnej
Availability: out of stock
Ring washer for sausage stuffer - 3, 5, 7l
Uszczelka przeznaczona do naszych nadziewarek do wędlin w rozmiarach 3l, 5l i 7l.
Availability: out of stock
Electric meat mincer 120PRO
Model 120PRO. Maszynka do mięsa, wilk - do 200 kg mięsa na godzinę. Urządzenie przeznaczone do użytku profesjonalnego w lokalach gastronomicznych , masarniach, oraz zakładach przetwórstwa mięsnego
Availability: a lot
Dispatched within: 24 hours
Electric meat mincer Model 220PRO
Model 220PRO. Maszynka do mięsa, wilk - do 300 kg mięsa na godzinę. Urządzenie przeznaczone do użytku profesjonalnego w lokalach gastronomicznych , masarniach, oraz zakładach przetwórstwa mięsnego
Availability: a lot
Dispatched within: 24 hours