Kotleciarka ręczna YATO
Opis
Kotleciarka ręczna - YG-03305
Kotleciarka marki YATO sprawdzi się w niewielkich lokalach gastronomicznych, restauracjach czy sklepach mięsnych oferujących usługę rozbijania kotletów. Kotleciarka zmiękcza mięso, co znacznie ułatwia i przyspiesza jego przygotowanie przed obróbką kulinarną. Urządzenie posiada certyfikat CE i spełnia wymagania Sanepidu.
Zarówno korpus silnika, jak i wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonano z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Jest ona nie tyko trwała ale również łatwa w utrzymaniu w higienicznej czystości. Antypoślizgowe nóżki zapewniają odpowiednią stabilność w czasie pracy.
Kotleciarka wyposażona została w zespół noży tnących, przy pomocy których można zmiękczyć mięso wołowe lub wieprzowe o grubości do 22 mm.
Specyfikacja | |
Artykuł | Kotleciarka ręczna |
Nr katalogowy | YG-03305 |
Stan artykułu | Nowy |
Materiał wykonania | Stal nierdzewna |
Wymiary otworu wsadowego | 25 x 192 mm |
Szerokość wałków nacinających | 192 mm |
Maksymalna grubość porcji mięsa | 22 mm |
Antypoślizgowe nóżki | Tak |
W skład zestawu wchodzą:
- Kotleciarka ręczna
- Instrukcja obsługi
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.