Elektryczny nóż do kebaba Potis 120W
Opis
Elektryczny nóż do kebaba POTIS S 120 PLUS - ST777612
Regulowany nóż elektryczny do skrawania mięsa marki Potis jest profesjonalnym urządzeniem, które sprawdzi się w rożnego rodzaju lokalach gastronomicznych posiadających w ofercie dania takie jak: kebab, gyros czy shoarma. Jego niewątpliwymi zaletami są lekka, ergonomiczna konstrukcja oraz łatwość utrzymania w czystość. Urządzenie posiada certyfikat zgodności CE wymagany przez Sanepid.
Oferowany noż do kebaba wykonany został z wysokiej jakości tworzywa sztucznego oraz stali nierdzewnej, dzięki czemu jest lekki a jednocześnie wytrzymały. Innowacyjna, wodoszczelna konstrukcja umożliwia mycie urządzenia w wodzie bez konieczności demontażu ostrza.
Ostrze uruchamiane jest za pomocą niezawodnego włącznika magnetycznego. Dzięki prędkości 6500 obr./min nóż pozwala na pokrojenie do 60 kg mięsa na dobę. Urządzenie posiada możliwość bezstopniowej regulacji grubości cięcia w zakresie od 0 do 10 mm.
Specyfikacja | |
Artykuł |
Elektryczny nóż do kebaba Potis S 120 Plus |
Nr katalogowy | ST777612 |
Stan artykułu | Nowy |
Zasilanie |
230 V |
Moc | 120 W |
Prędkość znamionowa | 6500 obr./min |
Orientacyjna wydajność | 60 kg/24h |
Regulacja grubości cięcia | 0 - 10 mm |
Wymiary urządzenia (SxGxW) | 125 x 170 x 190 mm |
Waga urządzenia | 0,87 kg |
W skład zestawu wchodzą:
- Urządzenie do skrawania mięsa S 120 Plus
- Adapter 230 V / 50 Hz
- Zapasowe bezpieczniki do adaptera
- Ostrze 80 mm gładkie
- Ostrze 80 mm ząbkowane
- Ostrzałka
- Specjalna stalowa płytka montażowa
- Instrukcja obsługi
- Dowód zakupu - paragon/faktura VAT
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.