Piła do kości i mięsa
Opis
Piła do kości i mięsa
Piła do kości Royal Catering RCBS-1650 to wydajne urządzenie, które w krótkim czasie pozwala pokroić dużą liczbę kości czy surowego i mrożonego mięsa. Nadaje się do zadań profesjonalnych w gastronomii (restauracje), handlu (sklepy mięsne), produkcji (masarnie) itp.
Solidną obudowę wykonano ze stopu aluminium, a stolik i brzeszczot z najwyższej jakości stali szlachetnej. Dzięki użytym materiałom sprzęt jest wytrzymały, odporny na korozję i prosty w czyszczeniu. Zastosowanie nóżek pozytywnie wpłynęło na stabilność piły.
Ostrą, stalową taśmę tnącą (długość 165 cm) łatwo wymienić. Regulacja jej naciągu odbywa się za pomocą górnego pokrętła. Popychacz osłania brzeszczot, dlatego praca z maszyną jest bezpieczna. Ściągacze odpowiadają za usuwanie mączki kostnej wytworzonej w trakcie przecinania kości. Śruba zaciskowa umożliwia regulację grubości cięcia (od 3 do 180 mm). Maszyna umożliwia szybkie i precyzyjne cięcie kości z prędkością do 15 mm/s.
Model | RCBS-1650 |
Nr katalogowy | 1169 |
Stan artykułu | Nowy |
Materiał obudowy | Stop aluminiowy |
Materiał brzeszczotu i powierzchni roboczej | Stal szlachetna |
Zakres grubości cięcia | 3 - 180 mm |
Maksymalna wysokość cięcia | ok. 21,5 cm |
Długość brzeszczotu | 165 cm |
Prędkość brzeszczotu | 15 m / s |
Prędkość cięcia | 15 mm / s |
Moc | 750 W |
Zasilanie | 230 W |
Wymiary powierzchni roboczej | 43,7 x 46,5 cm |
Średnica rolek | 21 cm |
Wymiary (DxSxW) | 46,5 x 46 x 87 cm |
Waga | 37 kg |
Wymiary wysyłki (DxSxW) | 57,5 x 56 x 103,5 cm |
Waga wysyłki | 52,5 kg |
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.