Piła do kości i mięsa 750W | 10010169
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
Opis
Piła do kości i mięsa - MP10010169
Piła do kości Royal Catering to wydajne urządzenie, które pozwoli na krojenie mięsa w tym mięs zamrożonych oraz z kością a także ryb. Nadaje się do zadań profesjonalnych w gastronomii (restauracje), handlu (sklepy mięsne), produkcji (masarnie) itp. Urządzenie posiada certyfikat CE i spełnia wszelkie wymagania dla gastronomii.
Obudowa piły wykonana została z trwałego, łatwego w czyszczeniu a jednocześnie lekkiego stopu aluminium.
Wewnątrz obudowy umieszczono ściągacze, które zbierają mączkę kostną oraz resztki mięsa z pracującego ostrza. Tackę na resztki można łatwo wyjąć w celu umycia.
Obszerny stół oraz ostrze ze stali nierdzewnej łatwo utrzymać w higienicznej czystości.
Urządzenie stoi na 4 antypoślizgowych nóżkach, które skutecznie tłumią drgania.
Piła wyposażona została w wydajny silnik o mocy 750 W.
Ostrze sprawnie tnie nawet grube kości z prędkością do 15 mm/s. Grubość krojonych kawałków można ustalić w zakresie od 3 do 180 mm.
Bezpieczeństwo pracy gwarantują popychacz z uchwytem oraz przycisk off, który natychmiast wyłączy urządzenie.
| Specyfikacja | |
| Artykuł | Piła do kości RCBS-1650 |
| Nr katalogowy | MP10010169 |
| Stan artykułu | Nowy |
| Materiał obudowy | Stop aluminiowy |
| Materiał brzeszczotu i powierzchni roboczej | Stal nierdzewna |
| Zasilanie | 230 V |
| Moc | 750 W |
| Prędkość brzeszczotu | 15 m/s |
| Prędkość cięcia | 15 mm/s |
| Długość brzeszczotu | 1650 mm |
| Zakres grubości cięcia | 3 - 180 mm |
| Maksymalna wysokość cięcia | 245 mm |
| Wymiary powierzchni roboczej | 44 x 46,5 cm |
| Wymiary (DxSxW) | 46,5 x 46 x 87 cm |
| Waga | 37 kg |
| Wymiary wysyłki (DxSxW) | 54 x 52,5 x 105 cm |
| Waga wysyłki | 55,2 kg |
W skład zestawu wchodzą:
- Piła do kości
- Taca
- Ostrze
- Instrukcja obsługi
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.