Nóż do filetowania 15 cm, czerwony HACCP | 842522
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Nóż do filetowania HACCP - H842522
Nóż marki Hendi sprawdzi się doskonale w każdej kuchni, zarówno w warunkach domowych, jak i w rękach profesjonalisty. Nóż przeznaczony jest do filetowania mięsa. Dzięki różnym kolorom, zgodnym z systemem HACCP, oferowane noże pozwalają zachować wysoki poziom higieny.
Gładkie ostrze o długości 150 mm wykonano ze stali nierdzewnej 3CR13. Ergonomiczny trzonek z tworzywa sztucznego (polipropylen) pewnie leży w dłoni
W ofercie posiadamy szeroki asortyment noży zgodnych z systemem HACCP.
Specyfikacja | |
Artykuł | Nóż do filetowania HACCP |
Nr katalogowy | H842522 |
Materiał wykonania | Stal nierdzewna, PP |
Długość ostrza | 150 mm |
Grubość ostrza | 0,9 mm |
Rodzaj ostrza | Gładkie |
Kolor rękojeści | Czerwony |
Długość uchwytu | 150 mm |
Przeznaczenie noża | Filetowanie mięsa |
Długość całkowita noża | 300 mm |
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.