Piec do pizzy 1-poziomowy 61 x 61 cm, siła
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Piec do pizzy CT 100 - B-2002010
Wsad: 4 pizze o średnicy 30 cm
Elektryczny piec marki Bartscher pozwoli na profesjonalny wypiek pizzy. Sprawdzi się w niewielkich pizzeriach oraz restauracjach i lokalach gastronomicznych serwujących ten włoski przysmak. Urządzenie posiada certyfikat CE i spełnia wymagania Sanepidu.
W ofercie posiadamy wiele modeli pieców do pizzy spełniających różne wymagania.
Piec wykonany został z wysokiej jakości lakierowanej blachy stalowej w atrakcyjnym czarnym kolorze.
Komora o wymiarach wewnętrznych 61 x 61 x 14 cm, wyposażona w odporną na wysoką temperaturę płytę szamotową, pozwala upiec 4 pizze o średnicy 30 cm. Piec posiada izolację z wełny szklanej.
Przeszklenie w drzwiczkach oraz oświetlenie wewnętrzne pozwalają na kontrolę wypieku bez konieczności uchylania drzwi.
Piec zasilany jest trójfazowofazowo (380 V). Urządzenie wyposażono w wydajne elementy grzewcze o łącznej mocy 4,2 kW.
Na panelu sterowania umieszczono pokrętła regulacji temperatury, oddzielne dla grzałek górnych i dolnych. Pozwalają one na regulację temperatury w zakresie od 50 do 400°C, a o działaniu elementów grzewczych informują lampki kontrolne.
Specyfikacja | |
Artykuł | Piec do pizzy CT 100 |
Nr katalogowy | B-2002010 |
Stan artykułu | Nowy |
Materiał wykonania | Lakierowana blacha stalowa |
Materiał komory | Aluminium, płyta szamotowa |
Liczba komór | 1 |
Wymiary wewnętrzne komory (SxGxW) | 610 x 610 x 140 mm |
Wsad | 4 x 30 cm |
Izolacja | Tak (z wełny szklanej) |
Oświetlenie komory | Tak |
Przeszklone drzwi | Tak |
Zasilanie | 380 V (3 NAC) |
Moc | 4200 W |
Zakres temperatury | 50 do 400°C |
Timer | Nie |
Wymiary urządzenia (SxGxW) | 890 x 860 x 430 mm |
Waga | 65,6 kg |
W skład zestawu wchodzą:
- Piec do pizzy
- Instrukcja obsługi
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.